BEZ PROMENA U LONDONU: Silva ostaje menadžer Fulama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 18:32

BEZ PROMENA U LONDONU: Silva ostaje menadžer Fulama

Poptisao ugovor do juna 2026.

Portuglaski fudbalski stručnjak Marko Silva potpisao je novi ugovor i ostaće na mestu menadžera Fulama do juna 2026. godine, saopšteno je danas na sajtu londonskog kluba.

Silva (46) je na klupu Fulama seo 2021. godine i odmah vratio klub iz Čempionšipa u Premijer ligu. Vodio je Fulam na 105 utakmica i ima skor 51-21-33.  Klub čiji je član i reprezentativac Srbije Saša Lukić ove sezone ima 11 bodova posle devet odigranih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kola i deluje da će obezbediti opastanak pošto u ovom trenutku ima sedam bodova više od Barnlija, koji je prvi "ispod crte".

 - Zadovoljan sam potpisivanjem novog ugovora, to je nešto o čemu smo u klubu diskutovali prethodnih meseci. Uvek je dobro kad se potpis desi kad su obe strane srećne i žele da nastave zajedno", rekao je Silva za klupski sajt posle potpisivanja novog ugovora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.