Azar u Realu? Čelsiju ostaje Kovačić, Isko i novac...

Izvor: RTS, 27.Dec.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar u Realu? Čelsiju ostaje Kovačić, Isko i novac...

Prvak Evrope Real Madrid spreman je da se odrekne Iska Alarkona i Matea Kovačića za transfer najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara, prenosi španski "Onda sero".
Kovačić je kod "plavaca" na pozajmici i Real bi ga, zbog Azara, ostavio u Londonu i pride poslao Iska, koji nije u prvom planu kod trenera Santijaga Solarija.

Na sve to, "kraljevski klub" bi zbog dugogodišnje želje da dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odličnog Belgijanca dodao čak i novac, ali trenutno nije poznat koji iznos.
Azar, koji je ponavljao da bi voleo da zaigra u Realu, na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem i Madriđani žele da naprave isti potez kao letos, kada su po istom modelu doveli golmana Tiba Kurtou iz Čelsija.
Real insistira na Azaru jer ga je označio kao naslednika Kristijana Ronalda, čiji se odlazak u Juventus i te kako osetio.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar u Realu? Čelsiju ostaje Kovačić, Isko i novac...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2018

Prvak Evrope Real Madrid spreman je da se odrekne Iska Alarkona i Matea Kovačića za transfer najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara, prenosi španski Onda Sero...Kovačić je na pozajmici među "plavcima" i Real bi ga, zbog Azara, ostavio u Londonu i pride poslao Iska, koji nije u prvom planu kod...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Real se odriče Iska i Kovačića za Azara?

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2018

Prvak Evrope Real Madrid spreman je da se odrekne Iska Alarkona i Matea Kovačića za transfer najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara, prenosi španski Onda Sero.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.