Erbasov providni avion budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erbasov providni avion budućnosti

LONDON -

Kompanija "Erbas" predstavila je u Londonu providni avion koji će putnicima budućnosti "otvoriti prozor u svet" i prestraviti one koji se boje letenja, piše danas "Dejli mejl".

Ovaj avion mogao bi da postane svakodnevica vazdušnog prevoza 2050. godine, tvrde u "Erbasu".

Konstruktori planiraju da avion podele u zone - poslovnu u zadnjem delu aviona i zonu za odmor u prednjem delu sa dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opremljenim barom.

Putnici će moći da vide sve kroz providne zidove aviona, a predviđeni su i hologramski ekrani za zabavu koji će putnicima, na primer, omogućiti da odigraju virtuelnu partiju golfa dok putuju do svog odredišta.

"Inteligentna" kabina pomagaće putnicima da se opuste uz pomoć aromaterapije, svetlosti i vazduha koji će biti obogaćen vitaminima.

Za sada nije jasno kako Erbas planira da proizvede providnu "kožu" aviona koja će pružati snagu gde je potrebno i kontrolisati temperaturu i omogućavati putnicima panoramski pogled na svet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion za one koji se ne plaše letenja

Izvor: Mondo, 14.Jun.2011

Kompanija ''Erbas" predstavila je u Londonu providni avion koji će putnicima budućnosti "otvoriti prozor u svet" i prestraviti one koji se boje letenja.

Nastavak na Mondo...

Prvi providni avion na svetu! (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jun.2011

"Erbas" predstavio model prvog providnog aviona na svetu! Putnike će prevoziti, najverovatnije, tek 2050. godine. .. GALERIJA SLIKA ..„Erbas“ planira da 2050. godine putnike prevozi u providnom avionu. Putnici će u budućnosti imati prilike da uživaju u pogledu dok lete kroz oblake...Ovaj super...

Nastavak na S media...

Predstavljen providni avion

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2011

Kompanija "Erbas" predstavila je u Londonu providni avion koji će putnicima budućnosti "otvoriti prozor u svet" i prestraviti one koji se boje letenja, piše danas "Dejli mejl".

Nastavak na Radio 021...

Erbasov providni avion budućnosti

Izvor: Glas javnosti, 15.Jun.2011, 07:14

LONDON - Kompanija "Erbas" predstavila je u Londonu providni avion koji će putnicima budućnosti "otvoriti prozor u svet" i prestraviti one koji se boje letenja, piše danas "Dejli mejl"...Ovaj avion mogao bi da postane svakodnevica vazdušnog prevoza 2050. godine, tvrde u "Erbasu"...Konstruktori planiraju...

Nastavak na Glas javnosti...

Providni avioni od 2050.

Izvor: gDestinacija.com, 15.Jun.2011

Proizvođač aviona "Erbas" predstavio je u Londonu koncept letelice koja bi za 40 godina mogla da postane uobičajeno prevozno sredstvo. Dok lete, njeni putnici će, zahvaljujući providnom trupu, imati izvanredan pogled na okolinu. Futuristički koncept deluje pomalo zastrašujuće, naročito za one...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.