Arteta kroji tim po svojoj meri, Arsenalu je za to potrebno 130 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 12:06

Arteta kroji tim po svojoj meri, Arsenalu je za to potrebno 130 miliona evra!

Da li su "tobdžije" spremne da ulože novac?

Naredno leto biće prva prilika za Mikela Artetu da u skladu sa mogućnostima skroji tim Arsenala po svojoj meri.

Englezi tvrde da su sada trojica fudbalera prioritet, ali da će londonski klub morati da izdvoji značajnu sumu novca ne bi li ispunio želje svom treneru.

Štoper je meta broj jedan, ali traže se i vezni fudbaleri.

Arsenal je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi favorit za dovođenje Marka Roke, 23-godišnji fudbaler Espanjola ima otkupnu klauzulu od 40 miliona evra.

Mesecima se govori o još jednom fudbaleru iz Primere, Tomas Parti je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da se oproba u Premijer ligi, a kontakt sa fudbalerom Atletika koji ima otkupnu klauzulu od 50 miliona evra je već uspostavljen.

Status Mesuta Ozila je i dalje neizvestan, njegov ugovor ističe na leto 2021. godine, pa je ovo poslednja prilika da "tobdžije" zarade na njemu i oslobode se velike plate.

Ukoliko on napusti Arsenal, prva meta je fudbaler Betisa Nabil Fekir koji ove sezone igra veoma dobro u Primeri.

Mnoge je iznenadila njegova odluka da nakon Liona stigne u Betis, ali to se ispostavilo kao pravi potez 26-godišnjeg Francuza.

Španci su za njega platili 20 miliona evra, pa se pretpostavlja da bi na ime obeštećenja tražili duplo više.

Možda je Arsenal njegova sledeća destinacija?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.