Arsenalu stigao odgovor sa Apenina: Spremite 50 miliona i vodite ih!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalu stigao odgovor sa Apenina: "Spremite 50 miliona i vodite ih!"

Hoće li "Tobdžije" pristati?

Arsenal će u ovoj sezoni pretrpeti velike promene u igračkom kadru zbog brojnih odlazaka iz Londona.

Unai Emeri će imati priliku da u još jednom letnjem prelaznom roku iskristališe ekipu po svojoj meri, a sada je stigao i odgovor na njegove želje.

Sampdorija je saopštila "Tobdžijama" da ukoliko i dalje žele da angažuju Denisa Praeta i Joakima Andersena da će morati da izdvoje ukupno 50 miliona evra, tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanski mediji.

Klub iz Londona je poslao ponudu vrednu 42 miliona evropskih novčanica, ali to očigledno nije dovoljno da se obezbede dva potpisa koja bi mogla bitno da promene izgled tima.

Za tandem iz Đenove zainteresovani su i brojni drugi evropski klubovi, pa će Arsenal morati brzo da reaguje ako želi da ih angažuje.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.