Arsenal se debelo pokajao zbog ovog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal se debelo pokajao zbog ovog pojačanja!

Nisu u Londonu baš zadovoljni.

Arsenal će vratiti Denisa Suareza Barseloni.

Fudbaler koji je stigao na "Emirate" nakon što nije mogao da dobije šansu u Barseloni, nije se baš najbolje pokazao u Londonu i više se i ne postavlja pitanje da li će ostati u ovom klubu.

Zabeležio je samo šest nastupa za Arsenal, i dalje nije bio starter, a Emeri smatra da se ovaj fudbaler nije najbolje uklopio u engleski stil fudbala i da mu ne odgovara to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što liga zahteva dobre fizičke predispozicije.

Sada će se Arsenal okrenuti drugim prilikama, videćemo ko bi mogao da bude zamena na krilnim pozicijama.

Inače, Arsenalu preostaje veliki posao do kraja sezone, boriće se za prva četiri mesta u Premijer ligi, ali i za osvajanje Lige Evrope gde igraju u četvrtfinalu protiv Napolija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.