Arsenal otima od Lestera pred derbi

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal otima od Lestera pred derbi

'Tobdžije' napravile veliki transfer pred odlučujući meč.

Sledećeg vikenda bi mogao da se odvije rasplet u Premijer ligi. Možda se neće znati ko je novi šampion, ali neki klubovi bi mogli da okončaju svoju 'šampionsku trku'.

Ekipa Lestere, gostuje na 'Emiratima', gde bi u slučaju pobede nad Arsenalom, najverovatnije okončao nade ekipi Arsena Vengera,da može da osvoji duo čekani trofej u Premijer ligi.

Ipak, klub iz Londona je pred 'meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone' započela rat van terena, tako što je 'Lisicama' preotela 'super-skauta', koji je ekipi sa 'King Pauer Stadiona' završio neke velike transfere.

Tako će, dosadašnji šef skautske službe Lestera, Ben Vrigelsvort, pojačati skautski tim Arsenala.

Tako će on, nakon troipogodišnje saradnje sa Lesterom, preći u redove londonskog tima. Ovaj čovek je zadužen za neke velike transfere, pre svih Rijada Mareza i N'Gola Kantea.

"Nakon prelepe tri ipo godine u Lesteru, gde sam radio sa sjajnim ljudima, započinjen novu strancu u svojoj karijeri. Bila je ovo vrlo teška odluka, ali ovakve ponude se dobijaju jednom u životu. Lesteru želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Vrigelsvort.

Navijači Arsenala se nadaju da bi njegov dolazak, mogao da znači da će na 'Emirate' u narednom periodu dolaziti fudbaleri Marezovog kalibra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.