Arsenal - Konkurs za novog menadžera sužen na tri imena!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal - Konkurs za novog menadžera sužen na tri imena!

Jedan je Italijan, drugi Portugalac, treći Nemac...

Kada je zvanično potvrđeno da Arsen Venger odlazi, pojavio se spisak od oko desetak kandidata za njegovog naslednika.

Međutim, taj spisak se iz dana u dan sužavao.

Prvo je Mančester siti "spustio rampu" i odbacio mogućnost da se treneri sa njegovog platnog spiska vrate u Arsenal. Reč je o bivšim "tobdžijama" Patriku Vijeri, koji je bio Vengerova želja, i Mikelu Arteti, koga je "gurao" Ivan Gazidis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Za najvećeg favorita je slovio Luis Enrike, ali prema poslednjim informacijama koje stižu iz Londona, Španac je otpao. Razlog je najverovatnije to što je zapelo u početnoj fazi pregovora, čim je krenula priča o finansijama. Bivši trener Barselone, Selte i Rome zahteva primanja koja Arsenal ne može da mu omogući.

Kako stoje stvari, sada su preostala samo tri kandidata - Maks Alegri, Leonardo Žardim i Julian Nagelsman.

Njima trojici se u ovom trenutku daju podjednake šanse, pa je zaista nezavhalno nagađati koji od njih će naslediti Vengera.

Svi imaju odličan CV. Alegri dominira sa Juventusom u Italiji, Žardim je sa Monakom prošle sezone prekinuo strahovladu PSŽ-a u Francuskoj, dok Nagelsman odlično vodi Hofenhajm u Bundesligi.

Na koga vi tipujete?
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.