Andželina Džoli gostujuća profesorka Londonske škole za ekonomiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Džoli gostujuća profesorka Londonske škole za ekonomiju

Američka glumica Andželina Džoli biće gostujuća profesorka na master kursu prestižne Londonske škole za ekonomiju (LSE) ove jeseni.

Džoli (41) je juče predstavila program kursa predavanjem u Centru za žene, mir i bezbednost. Pre predavanja rekla je novinarima da je "malo nervozna", ali da se nada da će sve dobro proći jer je predavanje "veoma značajno" za nju, preneo je London ivning standard.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />Holivudska glumica i režiserka volonterski će predavati na master programu "Žene, mir i bezbednost".

Džoli je poznata i po humanitarnom radu i specijalna je izaslanica Visokog komesara Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.