Alisa Marić: Prerano je za analize rezultata na OI

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisa Marić: Prerano je za analize rezultata na OI

Ministarka sporta Srbije Alisa Marić rekla je da je još rano analizirati rezultate s Olimpijskih igara, a da je ona došla u London da podrži sportiste iz svoje zemlje.
Ovde sam pre svega da bih podržala naše sportiste i pratila njihove igre. Što se tiče rezultata, očekivanja i analize, mislim da je prerano da sada o tome govorimo. Biće vremena posle Olimpijskih igara da vidimo šta je moglo bolje i drugačije. Najvažnije je da imamo još vremena za medalje, ali to ne znači da treba da pravimo dodatni pritisak sportistima – rekla je Alisa Marić agenciji Beta.
Ministarka Marić danas je gledala tekvondo, a juče pobedu vaterpolista nad Australijom. Do kraja Igara će gledati sve nastupe srpskih sportista.
Ona je ocenila da je atmosfera na Igrama „fantastična” i kazala da nije išla da se vidi s sportistima iz Srbije, da bi ih pustila da se koncentrišu.
Sportistima prija podrška. Ne samo moja, koja je zvanična državna, već svih navijača u Srbiji i onih koji žive ovde i Olimpijskog komiteta Srbije… Sve to sigurno znači, ali mislim da je bolje da budu izolovani i da budu fokusirani na ono što treba da urade – rekla je Alisa Marić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alisa Marić: Rano je za analize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2012

LONDON -..Ministarka sporta Srbije Alisa Marić rekla je danas da je još rano analizirati rezultate s Olimpijskih igara, a da je ona došla u London da podrži sportiste iz svoje zemlje..."Ovde sam pre svega da bih podržala naše sportiste i pratila njihove igre. Što se tiče rezultata, očekivanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rano za analizu učešća na Olimpijadi

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2012

Ministarka sporta Srbije Alisa Marić rekla je u četvrtak da je još rano analizirati rezultate s Olimpijskih igara, a da je u London došla da podrži sportiste iz Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.