Aguero stiže na Ostrvo?

Izvor: Sportal.rs, 01.Maj.2010, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero stiže na Ostrvo?

Nije tajna da se napadač madridskog Atletika Serhio Aguero već duže vreme nalazi u vrhu liste želja Čelsija. Londonski klub je već u nekoliko navrata stupao u kontakt sa brzonogim Argentincem, a ESPN Soccernet je objavio vest da je transfer vredan 45 miliona evra već dogovoren, a zvanična potvrda se očekuje po završetku nacionalnih liga.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kun u Čelsiju

Izvor: RTS, 01.Maj.2010

Mladi napadač Atletika iz Madrida, Serhio Kun Aguero, prema pisanju pojedinih medija, od sledeće sezone će nositi dres Čelsija. Transfer vredan 45 miliona evra već dogovoren, čeka se kraj sezone da se javno potvrdi...Napadač argentinske reprezentacije i madridsog Atletika, Serhio Kun Aguero, već...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.