Afrički milijarder skovao plan - Želi da kupi Arsenal!

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afrički milijarder skovao plan - Želi da kupi Arsenal!

Bogataš iz Nigerije i dalje ima želju da postane vlasnik londonskog kluba. A i za Arsena Vengera već ima poruku.

Afrički milijarder, poreklom iz Nigerije, Aliko Dangote, ima nameru da kupi Arsenal u budućnosti, javljaju engleski mediji!

Naime, ovog milijardera su već povezivali sa kupovinom Arsenala još tokom 2010. godine, međutim, tada nije došlo do kupovine, ali se Dangote nada da i dalje ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse da postane vlasnik slavnog londonskog kluba.

"I dalje se nadam, da ću za realnu cenu, jednoga dana uspeti da kupim Arsenal.", izjavio je Nigerijac za engleske medije.

Ovaj biznismen je takođe dodao da ima plan i zna kako može da dođe do cilja.

"Možda ga kupim, ali za cenu kojoj sadašnji vlasnici neće moći da odole. Znam svoju strategiju.", dodao je Dangote.

Dangote, navijač Arsenala, je takođe i najbogatiji čovek iz Afrike, s obzirom da njegova imovina vredi oko 16 milijardi dolara.

Nigerijac je zaključio da su "Tobdžijama" potrebne promene.

"Venger bi trebalo da malo promeni stil igre.", zaključio je Dangote.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.