Adebajoru svuda zatvorena vrata

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adebajoru svuda zatvorena vrata

Napadač je u mnogim klubovima 'persona non grata'.

Šta god neko osećao prema ovom fudbaleru, ova vest će kod svakoga izazvati sažaljenje.

Napadač ne može da pronađe ni klub sa kojim će trenirati.

31-godišnji napadač je nakon rastanka sa Totenhemom u potrazi za novim angažmanom. Kako bi održao dobru kondiciju i formu on pokušava da pronađe klub sa kojim bi trenirao do januara.

Zato je poslao molbu Votfordu, koji se nalazi blizu Londona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sa njima trenira, ali je odbijen.

Menadžer Premijerligaša Kike Sančes Flores obrazložio je tu odluku da želi da zadrži intiman odnos u timu.

"Adebajor je veoma kvalitetan fudbaler sa dosta iskustva, ali ja želim da radim sa malim brojem fudbalera kako bi se oni što više povezali".

Dodatna stvar koja je uticala na ovakvu odluku je i nezgodna narav nekadašnjeg fudbalera Arsenala i Mančester Sitija, po kojoj je prepoznatljiv u svetu fudbala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.