Abraham šest meseci van terena

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 10:59

Abraham šest meseci van terena

Fudbaler Rome Tami Abraham operisao je u Londonu koleno, a kako je saopštio rimski klub, povremeni reprezentativac Engleske ća pauzirati najmanje šest meseci.

Abraham je operisao ligamente kolena leve noge u Kromvel bolnici u Londonu, a operisao ga je doktor Endi Vilijams, saopštio je klub.

Italijanski mediji sumnjaju da bi oporavak mogao da potraje i osam meseci, a izvesno je već sad da Abraham >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće igrati takmičarski fudbal do kraja 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ROMA U VELIKOM PROBLEMU: Bez jednog od najboljih do kraja 2023. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023

Napadač operisan...Fudbaler Rome Tami Abraham operisao je koleno u Londonu koleno...Rimski klub je saopštio na zvaničnom sajtu da će povremeni reprezentativac Engleske pauzirati najmanje šest meseci...Abraham je operisao ligamente kolena leve noge u Kromvel bolnici u Londonu, a operisao ga je doktor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.