Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZAR NEĆE IZ LONDONA: PSŽ nije u planovima

Eden Azar ima nameru da naredne godine igra u Čelsiju, uprkos interesovanju ekipe PSŽ koja bi volela da upari njega i Kutinja.

Azar je, nakon loše sezone tima iz Londona, istakao da nema nameru da napušta Stamford Bridž:
– Ugovor traje do 2020, ne želim da ga prekidam. Kad budem odlazio, otići ću kao klasa, kao što sam i došao u Čelsi, istakao je Azar, da bi dodao:
– PSŽ mi nije u planu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Azar je pre dve sezone proglašen za najboljeg igrača Premijer lige, dok je ove godine uspeo tek četiri puta da se upiše u strelce.
SP 2018 U RUSIJI: To nisu stadioni, to su svemirski brodovi! (VIDEO)

The post AZAR NEĆE IZ LONDONA: PSŽ nije u planovima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BAJERN SPUSTIO RAMPU: Levandovski ne mrda nigde!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016

Uprava Bajerna iz Minhena nema nameru da pusti Roberta Levandovskog iz kluba, rekao je Mihael Reške.. . Tehnički direktor Bavaraca kaže da klub nema nameru da pusti Levandovskog:. – On će igrati za Bajern i naredne godine. Ima ugovor još tri sezone, a mi nemamo nameru da se odreknemo najboljeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.