ATP: Završni turnir u Londonu bez publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2020, 16:05

ATP: Završni turnir u Londonu bez publike

Završni ATP turnir u godini odigraće se 15. do 22. novembra u prestonici Velike Britanije bez prisustva publike, a pripreme se nastavljaju po planu, saopštili su danas organizatori.

Premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da će restriktivne mere početi u četvrtak i trajati najmanje do 2. decembra, kako bi se obuzdalo širenje korona virusa, nakon što je broj obolelih od početka pandemije prešao milion, javlja Rojters.

Završni ATP turnir će se odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u O2 Areni u Londonu, od 15. do 22. novembra, pre nego što se preseli u Torino, koji će biti domaćin narednih pet godina.

"Nastavićemo da radimo sa u koordinaciji sa vlastima, na nacionalnom i lokalnom nivou, kako bismo osigurali bezbednost svih učesnika turnira", navodi se u saopštenju ATP organizacije.

Svetski broj jedan Novak Đoković i Rafael Nadal će učestvovati na završnom ATP turniru, poslednjem u godini.

Titulu brani Stefanos Cicipas, a mesto među osmoricom najboljih su još obezbedili Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Danil Medvedev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Završni ATP turnir bez publike

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2020, 00:02

Završni ATP turnir u godini odigraće se od 15. do 22. novembra u prestonici Velike Britanije bez prisustva publike, a pripreme se nastavljaju po planu, saopštili su danas organizatori...Premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da će restriktivne mere početi u četvrtak i trajati najmanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.