ATP LONDON: Federer PREOKRETOM do polufinala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP LONDON: Federer PREOKRETOM do polufinala (FOTO)

Švajcarac čeka rivala u borbi za finale završnog Mastersa.

Švajcarski teniser Rodžer Federer izborio je plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu. Drugi teniser sveta savladao je u tri seta Aleksandra Zvereva iz Nemačke 2:1 (7:6, 5:7, 6:1) i kao prvoplasiran u grupi "Boris Beker" čeka narednog rivala.

Pročitajte i:

ATP LONDON: Dimitrov savladao Tima (FOTO)

Drugog polufinalistu odlučiće međusobni meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvereva i Amerikanca Džeka Soka, pošto Hrvat Marin Čilić nema pobedu u dva odigrana susreta.

Nemac je u prvom setu spasao pet brejk lopti i odveo ga u taj-brejk. Poveo je sa 4:0 a onda stao, što je iskusniji Švajcarac iskoristio i slavio sa 8:6.

Uzvratio je Zverev u drugom periodu, načinivši rezultatski preokret i izjednačivši u setovima na 1:1. Dileme, ipak, nije bilo u trećem odlučujućem setu, pošto je posle dva sata i 15 minuta igre, Federer uz tri oduzeta servisa rivalu, slavio ubedljivo sa 6:1.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.