ATLETIKA: Farah trči na Londonskom maratonu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATLETIKA: Farah trči na Londonskom maratonu

Olimpijski šampion na 5.000 i 10.000 metara Britanac Mo Farah trčaće na Londonskom maratonu 2014. godine.
(FOTO: AP)
Farah, koji će propustiti Komonvelt igre u Glazgovu, kako bi se fokusirao na maraton u Londonu, ipak još nije odlučio da li će učestvovati u najdužoj trci na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sve zavisi od toga kako budem prošao na trci u Londonu. Olimpijske igre su veliki izazov. Posle Londona ću o toj mogućnosti razgovarati sa trenerom – rekao je Farah, inače rođeni Somalijac.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mo Farah trči na Londonskom maratonu 2014.

Izvor: Blic, 16.Okt.2013, 10:12

Olimpijski šampion na 5.000 i 10.000 metara Britanac Mo Farah trčaće na Londonskom maratonu 2014. godine...Farah, koji će propustiti Komonvelt igre u Glazgovu, kako bi se fokusirao na maraton u Londonu, ipak još nije odlučio da li će učestvovati u najdužoj trci na Olimpijskim igrama u Rio de...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.