ALKARAZ NE IGRA U LONDONU! Ništa od susreta sa Đokovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 15:26

ALKARAZ NE IGRA U LONDONU! Ništa od susreta sa Đokovićem

Povreda je bila jača...

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz na sjajan način je započeo sezonu na travi, pošto je slavio na ATP turniru u Kvinsu, nakon trijumfa u finalu nad Australijancem Aleksom de Minorom, rezultatom 2:0.

Posle osvajanja trofeja, Alkaraz je ponovo zaseo na čelo ATP karavana, pošto je na vrhu pretekao Novaka Đokovića, a razlika između njih je sada svega 80 bodova.

Ipak, samo nedelju dana pred početak Vimbldona, navijače mladog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španca je sačekala loša informacija. Naime, Karlos je odlučio da se zbog povrede prepone povuče sa "Đorđo Armani klasika", egzibicionog turnira, koji se igra u Londonu pred sam početak trećeg grend slema u sezoni.

Podsetimo, na pomenutom turniru nastupače i srpski teniser Novak Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.