AKO PADNE VAVRINKA: Novak saznao protivnika u osmini finala Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 16:09

AKO PADNE VAVRINKA: Novak saznao protivnika u osmini finala Vimbldona

Već su igrali u Londonu.

Srpski teniser Novak Đoković u slučaju eliminacije Stena Vavrinke igraće u osmini finala sa Hubertom Hurkačom. 

Visoki Poljak je u tri seta bio bolji od Lorenca Musetija 7:6, 6:4, 6:4.

Đoković svoj meč trećeg kola protiv Vavrinke igra u poslednjem terminu na Centralnom terenu i postoji opcija ako se taj duel oduži da Đoković tri dana zaredom bude na terenu.

Novak i Hurkač, ako do tog duela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe, bi se sastali po šesti put, a Srbin je još uvek bez poraza protiv Poljaka. Igrali su jednom na Vimbldonu, 2019. godine i tada je bilo 3:1 za najboljeg tenisera ikada.

U treće kolo plasirao se i šesti na ATP listi, Danac Holger Rune pošto je u tri seta savladao Španca Roberta Karbaljes Baenu sa 6:3, 7:6, 6:4. Njegov naredni rival biće bolji iz meča Davidovič Fokina - Van de Zandšulp.

Plasman u treće kolo obezbedili su i Italijan Mateo Beretini i Australijanac Kristofer O'Konel. Beretini je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 6:4, 6:4, 6:4, dok je O'Konel bio bolji od Čeha Jiržija Veselog sa 6:3, 7:5, 6:4.

Pogledajte rezultate

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.