A sad nešto potpuno drugačije: Nikol Kidman u ulozi naučnice Rozalin Frenklin! (foto)

Izvor: Svet, 23.Okt.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sad nešto potpuno drugačije: Nikol Kidman u ulozi naučnice Rozalin Frenklin! (foto)

Nikol kao Rozalin



Holivudska diva Nikol Kidman zarađuje milione svojim filmskim rolama, ali ulogama u pozorištu osvaja srce publike za sva vremena.
Divna kao i na velikom platnu



Ako ste se kojim slučajem zatekli u Londonu, obavezno svratite do West Enda i pokušajte da se domognete karte za predstavu u kojoj glavnu ulogu tumači Nikol. Neće biti ni malo lako jer su karte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prodate nedeljama u napred!

Nikol Kidman u predstavi “Photograph 51” igra naučnicu Rozalin Frenklin koja je ranih pedesetih sa grupom načunika radila na dekodiranju DNK.
Četiri godine nakon njene smrti od dvostrukog tumora jajnika, izazvanog verovatno X-ray eksperimentima, 1962. njene kolege su dobile Nobelovu nagradu koja ne može biti uručena posthumno. Tema je teška i nimalo zabavna kao ostale predstave koje možete pogledati na West Endu.
Ali videti Nikol kako maestralno glumi na sceni – vredi novca i vremena!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.