Zvezdu čeka Trnava, za evropsku jesen!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu čeka Trnava, za evropsku jesen!

Legija pobedila nedovoljnom razlikom u Slovačkoj i ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: MN Press

Iako je Vladan Milojević više nego oprezan u najavi utakmice u Litvaniji, rezultat kojim je njegova ekipa pobedila Suduvu u prvom meču daje nam za pravo da najavimo

Osim u slučaju zaista velikog iznenađenja, Crvena zvezda će protiv Spartak Trnave igrati za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u baraž za Ligu šampiona!

I drugi dvomeč potencijalnih rivala crveno-belih ovog leta završen je kako se malo ko nadao. Spartak Trnava pobedila je prošle nedelje u Varšavi i ovog utorka kod kuće branila i odbranu tu prednost. Taj uspeo doneo joj je plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će Legija od večeras na put ka Ligi Evrope.

U revanšu,

Spartak Trnava - Legija 0:1 (0:0) (prvi meč 2:0)

Poljski šampion završio je meč sa nedovoljnim golom prednosti i sa dva igrača manje. Bivši Zvezdin bek Marko Vešović isključen drugim žutim kartonom u 37. minutu, a Hrvat Domagoj Antolić je morao u svlačionicu u 85. minutu, takođe zbog drugog kartona.

Između ta dva isključenja, u 63. minutu, Španac Injaki Astiz je zatresao mrežu domaćih i ispostavilo se da je tim golom postavio konačan rezultat, kojim je Legija eliminisana.

Termini utakmica 3. kola su 7. i 8. avgust (prve utakmice) i 14. avgust (revanši). Ko pobedi u toj fazi igraće u plej-ofu za Ligu šampiona sa sigurnim mestom u grupnoj fazi Lige Evrope, a ko izgubi igraće u plej-ofu Lige šampiona.

Pročitajte rezultate 2. kola kvalifikacija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.