Voša na megdan Rapidu

Izvor: RTS, 26.Jul.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša na megdan Rapidu

Vojvodina je u gostima savladala litvansku Suduvu sa 4:0 i obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani će naredno kolo igrati protiv Rapida iz Beča, a u prvom meču biće domaćin.

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su večeras kao gosti, u revanš utakmici drugog kola, savladali ekipu litvanskog predstavnika Suduve sa 4:0 (3:0).

Strelci su bili Moreira u 4, Škuletić u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 37, Stevanović u 40. i Umaru u 48. minutu.

Vojvodina je u 90. minutu ostala sa igračem manje, pošto je odbrambeni fudbaler Branislav Trajković dobio drugi žuti karton i neće igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija protiv bečkog Rapida. Prvi meč prošle nedelje u Novom Sadu završen je nerešeno 1:1.

Vojvodina se u trećem kolu kvalifikacija sastaje sa bečkim Rapidom. Prva utakmica na programu je 2. avgusta u Novom Sadu, a revanš je sedam dana kasnije u Beču.

Fudbaler Vojvodine Marko Poletanović rekao je posle današnje pobede da je njegova ekipa na vreme iskoristila šanse i na pravi način privela meč kraju.

"Na vreme smo iskoristili šanse koje smo napravili, dali golove i utakmicu priveli kraju na pravi način. Svi smo dobro odigrali ovu utakmicu, kako ja, tako i ceo tim. Najbitnije je da smo pobedili i prošli dalje", rekao je Poletanović Radio-televiziji Vojvodine posle pobede u Mariupolju sa 4:0. 

"Bilo je treme pre početka utakmice, a kada je počela sve je onda nestalo", dodao je on. "Rapid je mnogo jači protivnik od Sudive, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u četvrto kolo kvalifikacija", istakao je Poletanović.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.