Vojvodina se plasirala u treće kolo kvalifikacija za LE

Izvor: Beta, 26.Jul.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se plasirala u treće kolo kvalifikacija za LE

BEOGRAD, 26. jula 2012. (Beta) - Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su u četvrtak u gostima savladali litvansku Suduvu sa 4:0.

Novosadjani su na svom tere..
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša protutnjala Litvanijom

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2012

Fudbaleri Vojvodine nadoknadili su sve propuštene šanse iz prvog meča sa Suduvom pošto su u večerašnjem revanšu Novosađani savladali Litvance rezultatom 0:4 i tako se plasirali u treće kolo kvalifikacija za LE.

Nastavak na Sportske.net...

LE: Vojvodina deklasirala Suduvu u gostima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u gostima savladali litvansku Suduvu rezultatom 4:0...Novosađani su na svom terenu pre nedelju dana igrali nerešeno sa Suduvom 1:1...Igrači Vojvodine su već u prvom poluvremenu sa tri gola deklasirali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.