Vesterman se vraća u zelenu šumu

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman se vraća u "zelenu šumu"

Francuski košarkaš Leo Vesterman opet će obući dres litvanskog šampiona Žalgirisa.

Vesterman se vraća u Žalgiris posle godinu dana pauze, tokom koje je proveo sezonu u CSKA iz Moskve, ne previše uspešno.

Francuz je prošle sezone odigrao 17 mečeva u Evroligi za Moskovljane, na kojima je imao prosek od 4,6 poena i 1,9 asistencija.

Vesterman je tokom sezone 2016/17 imao veliku ulogu u ekipi Šarunasa Jasikevičusa, te je osvojio titulu prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Litvanije, kao i litvanski Kup. Dobre partije u "zelenoj šumi" preporučile su ga Dimitrisu Itudisu koji ga je doveo u CSKA.

Bivši igrač Partizana postpisao je jednogodišnji ugovor sa Litvancima, sa mogućnosti produžetka saradnje na još isto toliko.

Žalgiris će se naredne godine takmičiti u Evroligi, takmičenju u kojem je prošle sezone ostvario najveći uspeh plasiravši se na Fajnal for u Beogradu, na kojem je zauzeo treću poziciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.