Uživo: Zatresla se prečka srpskog gola, velika sreća za Orlove

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Zatresla se prečka srpskog gola, velika sreća za Orlove

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 igra ključni meč u Ligi nacija, pošto u Humskoj dočekuju Litvaniju u okviru šestog kola grupe 4 C divizije.

36. minut - Oštra igra Litvanaca. Oboren je Živković što je bio šesti faul gostiju u odnosu na dva koliko imaju Orlovi.

32. minut - Prečka! Velika sreća za Orlove, Januševskis je pobegao Rodiću i Veljkoviću posle centaršuta iz slobodnog udarca, bio je sam ispred gola Srbije, ali Rajković brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i uz pomoć prečke sprečava gol.

30. minut - Odlična lopta za Ljajića u kazneni prostor, pokušao je da završi akciju udarcem iskosa sa desne strane, ali nije bio precizan. Živković nije uspeo da stigne tu loptu, pa je pripala rivalu.

26. minut - prvi šut ka golu Litvanije! Rodić je ubacio loptu na visinu penala posle prodora po levoj strani, ali slab udarac Saše Lukića pravo u golmana.

24. minut - Saša Lukić predaje čistu loptu u noge protivniku.

21. minut - Srbija je imala dobru akciju preko Andrije Živkovića, ali nije uspeo da se izbori, pa je lopta pripala gostujućoj ekipi.

16. minut - Korner za Srbiju izvodi Adem Ljajić, ali je dobro reagovala odbrana Litvanaca.

13. minut - Češće napadaju Litvanci, ali ne mogu da dođu do prave šanse, ponajviše im to onemogućava natopljen teren u Humskoj.

6. minut - Prva potencijalna pretnja gostiju, Černih šutira pored gola nakon centaršuta sa desne strane.

2. minut - Miran početak, Srbija ima posed.

Meč je počeo!

Pobeda izabranika Mladena Krstajića vodi u viši rang i obezbeđuje im plej-of i borbu za odlazak na Evropsko prvenstvo, pa je jasno kakva motivacija postoji među akterima.

Srbija u ovaj duel ulazi sa 11 bodova, dva više od Rumunije, četiri više od Crne Gore (7), dok će se Litvanija u Beogradu boriti za prve bodove u grupi.

Navijači imaju priliku da podrže Orlove na putu ka plasmanu u B diviziju Lige nacija, a svi se nadaju da drame neće biti u poslednjem kolu i da će tim Mladena Krstajića, koji se odlučio da od prvog minuta istrče ovih 11 igrača, prema očekivanjima, lako izaći na kraj sa Litvanijom, koja je već eliminisana iz C divizije novoformiranog takmičenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Srbija pretila, ipak na predah se odlazi bez golova (POLUVREME)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 igra ključni meč u Ligi nacija, pošto u Humskoj dočekuju Litvaniju u okviru šestog kola grupe 4 C divizije...POLUVREME..42. minut - Dva napada Srbije preko Antonija Rukavine, pokušao je da zaposli Aleksandra Mitrovića ali su Litvanci uspeli da se odbrane...36....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.