UŽIVO: Litvanija - Srbija 0:0, 1. minut

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Litvanija - Srbija 0:0, 1. minut

Izabranike Aleksandra Đorđevića u okviru priprema za planetarni šampionat očekuje nova provera sa Litvanijom Košarkaši Srbije u dosadašnjem toku priprema za planetarni šampionat u Kini zabeležili su maksimalan učinak - tri utakmice i tri pobede. Pred njima je novi test, ali i dobro poznati protivnik - Litvanija. Duel u Kaunasu, samo dva dana nakon susreta dva tima u Beogradu, pokazaće da li su izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Aleksandra Đorđevića pronašli bolje rešenje za uigranu ekipu Dariusa Domaitisa. Litvanija je u "Štark areni" pokazala veoma dobru igru, ali su "orlovi" u samom finišu meča uspeli da preokrenu rezultat.- Videlo se da su uigraniji od nas. Imali smo samo dva zajednička treninga i to se osetilo - upozorava Bogdan Bogdanović, uz optimističnu najavu bolje igre na gostujućem terenu.Sva dešavanja sa ovog meča možete pratiti uživo na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Dobar rezultat, mogu ''Orlovi'' i bez Tea?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019

Dva dana posle trijumfa naših ''Orlova'' u Beogradu, reprezentacije Litvanije i Srbije večeras su se sastale u Kaunasu...Podsetimo, prvi meč u beogradskoj ''Štark Areni'' reprezentacija Srbije je dobila rezultatom 72:68, a posle prvog poluvremena večerašnjeg duela u Kaunasu, rezultat je 45:37 u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.