Teo sa “čizmom” (FOTO) – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo sa “čizmom” (FOTO) – MaxBet Sport

Nakon što je u subotu obnovio povredu stopala, Teo je u Bolonji dobio uputstvo sa intenzivnu terapiju, za koju se u stručnom štabu nadaju da će mu omogućiti da ipak bude na spisku putnika na Mundobasket u Kini (31. avgust – 15. septembar).
U subotu od 16 igraju Brajton – Vest Hem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.55.
Zbog te povrede Teo je očekivano propustio meč protiv Litvanije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u ponedeljak, a neće nastupiti ni na Akropolis kupu u Atini (od petka do nedelje), kao ni Vladimir Lučić, čiji nastup u Aziji ipak nije doveden u pitanje.
Prethodnih dana, iz reprezentacije su stizale poruke da će Teovo stanje biti aktivno praćeno, a na dan odlaska ekipe u Atinu na Instagram profilu jedne klinike za fizikalnu terapiju u Beogradu “okačena” je kapitenova slika sa ortopedskom “čizmom” na nozi.

Ekipa Aleksandra Saše Đorđevića otići će na azijski deo priprema u utorak, 20. avgusta i do tada bi moglo da bude poznato više informacija o Teovom stanju i spremnosti da bude deo tima na Mundobasketu.
U međuvremenu, “orlovi” će u petak od 17 časova igrati kontrolni meč u Atini protiv Turske, uz direktan prenos na TV Arena sport.

The post Teo sa “čizmom” (FOTO) – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda Teodosićeva povređena noga: Jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019

Veleobrt...Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije, doživeo je povredu stopala koja ga može odvojiti od putovanja sa reprezentacijom na Svetski šampionat u Kini koji počinje 31.avgusta. Lucidni plejmejker će u ovom periodu lečenja povrede nositi veštačku "čizmu" koja će bandažirati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.