Teo izjednačio rekord po broju asistencija na EP: Sad treba da častim ekipu i da bacim sebe u trošak

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo izjednačio rekord po broju asistencija na EP: Sad treba da častim ekipu i da bacim sebe u trošak

Još jednom je Miloš Teodosić pokazao kako njegova dobra igra utiče na igru Srbije. Protiv Turske (91:72) je postigao 17 poena, uz neverovatnih 13 asistencija. Time je postavio svoj lični rekord (prethodni je bio 12), a time izjednačio i rekord koji je na prvenstvu Evrope držao Mantas Kalnijetis (Litvanija) koji je imao isti broj uspešnih dodavanja protiv Belgije. Kada je saznao da je oborio rekorde srpski plejmejker je bio izuzetno raspoložen za šalu. - Nisam znao za to, šta sad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << treba da častim ekipu. Opet sebe bacam u trošak - uz osmeh je rekao Teo posle meča. Zatim je još jednom sve zasluge dao saigračima. - Možda nisam bio fizički najspremniji na početku, ali verujte da ne bih mogao da napravim ni pet, a kamoli 13 asistencija da nemam ovakve igrače oko sebe - poručio je Teodosić i time pokazao kakva atmosfera vlada u našem nacionalnom timu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo izjednačio rekord po broju asistencija na EP: Samo sebe bacam u trošak

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2015

OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BERLINPOSLE utakmice sa Nemačkom samokritično je rekao da je, definitivno, bio najgori na terenu. U meču sa Turskom, definitivno, nije bio najgori. - Odlična utakmica protiv dobrog protivnika – kaže Miloš Teodosić, najbolji igrač Srbije u četvrtoj pobedi na Evrobasketu....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.