TADIĆ JE ODIGRAO STOTI MEČ ZA REPREZENTACIJU: Evo šta je o tome rekao posle trijumfa u Litvaniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 23:15

TADIĆ JE ODIGRAO STOTI MEČ ZA REPREZENTACIJU: Evo šta je o tome rekao posle trijumfa u Litvaniji

Srbija je došla do važnih bodova.

Fudbalska reprezentacija Srbija je sa 2:0 pobedila Litvaniju u gostima u Kaunusa i sada su izabranici Dtragan Stojkovića posle pet kola ostali na drugom mestu sa kojeg se ide na prvenstvo Evrope koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

Na ovom meču je Dušan Tadić, kapiten Srbije odigrao 100. meč u dresu reprezentacije Srbije, ali ne daje značaja tome, koliko daje važnoj pobedi.

- Nije to bitno. Najbitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se pobeđuje. Pokazali smo reakciju i dobru igru Srbije posle poraza od Mađarske. Želeli smo posle prvog gola da postignemo i drugi i treći i uspeli smo. Malo nas je poremetio taj njihov pogodak posle greške. Pokušali smo i četvrti i peti, ali nismo uspeli - objasnio je fudbaler Fenerbahčea.

Uz stotinu mečeva zabeležio je i 38 asistencija za nacionalni tim.

- Nije loše. Ne znam da li se ona od prošle utakmice pripisala. Nema veze, bitno je da se pobeđuje, to je svima cilj. Moramo da odemo na prvenstvo posle toliko godina.

Na kraju, upitan je da li bi posebno izdvojio neku od 100 utakmica za Srbiju.

- Iskreno ne. Igrate za državni grb, svaka utakmica je posebna. To nije fraza, stvarno je tako. Svaki put kada izađeš na teren i čuješ himnu to je nešto najlepše - zaključio je Tadić.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.