Suduva ostala bez najskupljeg fudbalera uoči meča s Zvezdom

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suduva ostala bez najskupljeg fudbalera uoči meča s Zvezdom

Levi bek Vitautas Andriuskevičus napustio je Suduvu i karijeru će nastaviti u inostranstvu, saopštio je litvanski šampion.

Ovu informaciju litvanski mediji preneli su u ponedeljak veče, svega 24 sata pre početka meča između Crvene zvezda i Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Andriuskevičus, koji ima 28 godina, najskuplji je fudbaler litvanskog tima, sa tržišnom cenom oko 600 hiljada evra po "transfermarketu".

Međutim, od starta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik, pa je tako iskusni levi bek odigrao svega četiri utakmice ove sezone u šampionatu Litvanije.

U prethodna četiri meča nije bio ni na klupi, dok je u maju odigrao tri meča zaredom – protiv Kaunasa, Štrumbrasa i Žalgirisa.

Andriuskevičus je odigrao 28 utakmica za nacionalni tim Litvanije, a u karijeri igrao je još za Kaunas, Lehiju Gdanjsk, Đurgarden, DC junajted...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suduva ostala bez najskupljeg fudbalera BAŠ PRED MEČ SA ZVEZDOM!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Uoči prve utakmice između Suduve i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, litvanski prvak je ostao bez najboljeg fudbalera. Naime, Vitautas Andriuškevičijus više neće igrati za Suduvu, već će svoje usluge levog beka ponuditi u inostranstvu....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.