Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je rekao selektor Litvanije posle poraza u Beogradu?

Selektor Litvanije Darijus Domaitis rekao je da je njegova selekcija veći deo meča odigrala dobro, ali da je pala u finišu kada su “orlovi” serijom 8:0 slomili otpor gostiju iz Baltika.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši Srbije da budu šampiona sveta je 5.00.
Veliko je zadovoljstvo bilo igrati ovde u ovakvoj atmosferi. Tokom 35 minuta imali smo dobru disciplinu, donosili smo dobre odluke. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Znali smo da su da su dobri u tranziciji, ali smo im na kraju meča ipak dopustili da iz izgubljenih lopti dođu do velikog broja poena sto je rešilo meč – rekao je Domaitis i dodao da veruje u bolje izdanje tima za tri dana u Litvaniji.
Možemo bolje. Želeli smo više da igramo unutra, ali to nismo koristili dovoljno na ovoj utakmici. Moramo napraviti određene korekcije u igri. Moramo svaki put da igramo najbolje što znamo. Imali smo veliki broj izgubljenih lopti, a neki važni igrači su ušli u probleme sa faulovima. Srbija je talentovan tim i jedan od favorita za osvajanje SP. Mnogo smo promašivali i mi i oni, ali to je to, ima jos vremena da se sve sredi – zaključio je Domaitis.
FURIOZNI FINIŠ SRBIJE “Orlovi” slomili Litvance, Arena ispratila Đorđevićeve ratnike


The post Šta je rekao selektor Litvanije posle poraza u Beogradu? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.