Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 11:30

Selektor futsal reprezentacije saopštio spisak za mečeve sa Ruminijom i Bosnom i Hercegovinom

Pred najboljom futsal selekcijom Srbije su mečevi kvalifikacija za Uefa Futsal EURO 2022. koji će se igrati u Holandiji. Selektor Goran Ivančić je saopštio spisak igrača za prve duele sa selekcijama Ruminije i Bosne i Hercegovine.
Posle sjajnog uspeha i plasmana na Prvenstvo sveta koje se u septembru održava u Litvaniji, pred najboljom futsal selekcijom Srbije su kvalifikacije za Uefa Futsal EURO 2022. u Holandiji.

Naša reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u grupi 4 sa selekcijama Rumunije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.
Prvi meč naša selekcija igraće 28. januara sa reprezentacijom Rumunije u Temišvatu a potom su 3. februara domaćini u Novom Sadu selekciji Bosne i Hercegovine.
Na spisku selektora za ove mečeve su golmani Nemanja Momčilović i Jakov Vulić, a kod igrača su pozvani Ninoslav Aleksić, Davor Popović, Strahinja Petrov, Denis Ramić, Miloš Stojković, Dragan Tomić, Stefan Rakić, Pavle Pešić, Lazar Milosavljević, Marko Pršić, Jovan Lazarević, Miloš Simić i Aleksandar Gavrilović. 
U svakoj grupi biće odigrano šest kola, a prvoplasirane selekcije idu direktno na Prvenstvo Evrope, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.