Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN STRELAC: Ljujić doneo Žalgirisu novu pobedu

Fudbaleri Žalgirisa pobedili su Stumbras sa 3:1 u 22. kolu šampionata Litvanije, a najzaslužniji za novi trijumf lidera prvenstva, bio je srpski fudbaler Matija Ljujić.

22-godišnjem vezisti je u postavi bio od prvog minuta, a utakmicu je obeležio golom i asistencijom.
Domaći su došli do prednosti u 21. minutu kada je Klimavičijus šutirao, a Ljujić se našao na pravom mestu da smesti loptu u mrežu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Drugi gol za Žalgiris postigao je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Mamadu Mbođ, posle kornera, u 31. minutu.
Do trećeg gola Žalgiris je došao zahvaljujući Lukši, koji je dobro iskoristio dodavanje Ljujića. Počasni gol za Stumbras postiže Aleks u poslednjim momentima utakmice.
Žalgiris se učvrstio na čelu šampionata sa 53 boda iz 22 utakmice, ispred Atlantasa koji ima osam bodova manje, ali i utakmicu više. Ljujić je tako došao do svog četvrtog gola u dresu Žalgirisa, gde je stigao pre nekoliko meseci iz Rada, dok je drugi srpski fudbaler u ekipi, Andrija Kaluđerović, trenutno prvi strelac šampionata sa 11 pogodaka.
U narednom kolu Žalgiris dočekuje ekipu Suduve koja zauzima četvrtu poziciju.
The post SRBIN STRELAC: Ljujić doneo Žalgirisu novu pobedu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.