SKENER MAXBETSPORTA Mitrović opet nezaustavljiv, Ljajić paker, Radonjić “oživeo”

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Mitrović opet nezaustavljiv, Ljajić paker, Radonjić “oživeo”

Uzdah olakšanja… Srbija je pobedila u Viljnusu (2:1), ali je na kraju mogla da ostane bez tri boda. Srećom po “orlove” Laukžemis je bio neprecizan u trećem minutu nadoknade vremena. Morao je da se “čupa” trijumf nad Litvanijom.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Španije u gostima protiv Švedske je 1.85. Utakmica se igra u utorak od 20.45.
Naš nacionalni tim još igra u grču, često nepovezano, iz ovog meča pamtiće se samo rezultat. Samo na momente >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Srbija pokazala kvalitet.
DMITROVIĆ: Dve rizične intevencije u prvom poluvremenu nisu skupo koštale naš tim. Nije kriv za gol. Ocena: 6.
MILETIĆ: Treči meč u reprezentaciji, odradio je korektno posao. Po njegovoj strani Litvanci nisu previše pretili u prvom poluvremenu, ali snosi krivicu za pogodak Kazlauskasa. Ocena: 6.
MILENKOVIĆ: Dobar, zatvarao je “rupe” kojih nije bilo mnogo. Ocena: 6.5.
KOLAROV: Odgovara mu pozicija centralnog defanzivca. Tu njegovo iskustvo više dolazi do izražaja. Nema brzinu da šparta po levoj strani. Uglavnom je dobijao direktne duele. Ocena: 6.5.
MLADENOVIĆ: Samo u početku je imao nekoliko izleta u napad, posle je bio nevidljiv, ali u odbrani je bio siguran. Ocena: 6.5.
N. MAKSIMOVIĆ: Borben, kao i uvek. Dobar na sredini terena, dosta pretrčao. Ocena: 7.
MILIVOJEVIĆ: Činio je dobar tandem s Maksimovićem na sredini. Razgrađivao akcije domaćina i zapažen u napadačkim akcijama. Imao je jedan pokupaj šuta i umalo bio asistent kada je dobro centrirao Mitroviću. Ocena: 7.
RADONJIĆ: Selektor ga vidi na desnoj strani, imao je dva bega u prvom poluvremenu, pokušavao ulascima u sredinu. U drugom poluvremenu začetnik akcija kod oba gola. Ocena: 7.5.
KOSTIĆ: Malo je pokazao. Pomagao je Mladenoviću u odbrani, a u napadu je imao tek dva centaršuta koja nisu bila opasna. Ocena: 6.
LJAJIĆ: Imao je veliku priliku u četvrtom minutu, ali nije bio precizan. Ipak, s dve asistencije Mitroviću je uradio ono što se od njega očekivalo – s uspehom je zamenio izostanak Dušana Tadića. Ocena: 7,5.
MITROVIĆ: Naš neprikosnoveni napadač. U prvom poluvremenu je imao dve prilike, u nastavku s dva gola spakovao tri boda na konto Srbije Uvek opasan. Ocena: 8.
Izmene
Gaćinović: Kao da nije ni ulazio u igru. Proveo je na terenu celo drugo poluvreme, ali nije bio “vidljiv”. Ništa konkretno nije uradio. Ocena: 6.
Lukić: Zamenio Milivojevića. Nije se osetio izlazak kapitena Kristal palasa, ali Lukić nije učestvovao u kreiranju napadačkih akcija. Ništa posebno. Ocena: 6.
Gudelj: Na terenu je proveo nedovoljno vremena da bi imao konkretan učinak.
SELEKTOR LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Imaće grdnih problema da stvori tečnu igru. I moraće da reši zadatak pod naslovom: Kako ne primiti gol?


The post SKENER MAXBETSPORTA Mitrović opet nezaustavljiv, Ljajić paker, Radonjić “oživeo” appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.