SJAJNA UVERTIRA PRED LITVANIJU: Orlići u drugom krugu kvalifikacija za EP! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA UVERTIRA PRED LITVANIJU: Orlići u drugom krugu kvalifikacija za EP! (FOTO)

Izabranici selektora Nenada Sakića raspucani u odlučujućem meču.

Sjajan uspeh ostvarila je omladinska reprezentacija Srbije na turniru u Severnoj Irskoj, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Nenada Sakića pobedili su vršnjake iz Poljske (4:1) i izborili plasman u drugi kvalifikacioni krug.

GEST ZA PAMĆENJE: Degenek sreo bivšeg kapitena Zvezde! Pao je i POKLON! (FOTO)

UEFA SE NAOŠTRILA: AEK-u se zbog NEVEROVATNE stvari sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazna (FOTO)

LIVERPUL OZBILJAN: Šalju ponudu za Srbina. Da li će zadovoljiti sve apetite? (FOTO)

Utakmicam je obilovala nespretnim potezima, pošto su postignuta dva autogola. Najpre je Jakub Kivior u 9. minutu doveo Orliće u vođstvo, da bi izjednačenje Poljacima doneo Vanja Zvekanov savladavši golmana Srbije Miloša Gordića.

A onda je na scenu stupio Dušan Vlahović. Napadač Fjorentine sa dva pogotka u 36. i 52. minutu otklonio je sve dileme. Samo tri minuta pre drugog gola nekadašnjeg golgetera Partizana, u strelce se upisao i Nikola Terzić.

Sa nova tri boda, Orlići su osigurali prvo mesto sa sedam osvojenih bodova. Iako su ubedljivo poraženi, i Poljaci su obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja, pošto imaju bolju gol-razliku od domaćina turnira Severne Irske.

Sjajne vesti pred odlučujuću utakmicu seniorskog tima Srbije, u kome izabranici Mladena Krstajića od 20:45 dočekuju Litvaniju i sa pobedom obezbeđuju plasman u baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

SRBIJA U19 - POLJSKA U19 4:1 (2:1)

STRELCI: 1:0 Grabovski autogol 9, 1:1 Zvekanov (autogol) 25. 2:1 Vlahović 36, 3:1 Terzić 49, 4:1 Vlahović 52.

STADION: U Kolerajnu.

SUDIJA: Irfan Petljo (Bosna i Hercegovina).

ŽUTI KARTONI: Šehović (Srbija), Mihalski (Poljska)

SRBIJA: Gordić (od 88. Milojević), Kamenović, Pavlović (od 90+1 Popović), Marković, Šehović (od 90+1 Janković), Terzić (od 72. Gavrić), Zvekanov, Nešković, Vidosavljević, Vlahović, Bosić.

POLjSKA: Kočalski, Navrocki, Grabovski, Zuravski (od 68. Poreba), Sobol (od 68. Velnjiak), Loš (od 42. Mlinski), Skoraš, Mihalski (od 46. Tabiš), Kisel, Boguš, Kivior.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.