Rudi Fernandez napadnut u Litvaniji

Izvor: Mondo, 08.Mar.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudi Fernandez napadnut u Litvaniji

Alkoholisane pristalice Žalgirisa pesnicama nasrnule na zvezdu Reala, posle pobede Madriđana nad njihovim timom.

prev next 0 0

 

1 / 2

 

2 / 2

Tenzija podignuta na kraju prvog evroligaškog duela Reala i Žalgirisa ove sezone nije splasla ni do četvrtka uveče.

Zvezda Madriđana Rudi Fernandez napadnut je posle uzbudljive pobede "kraljevskog kluba" u Litvaniji, na putu od svlačionice ka autobusu. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svedočenju prisutnih, dobio je i udarac u lice, a bilo je i krvi.

Specijalizovani košarkaški portali brzo su preneli nezvanični stav kluba da je poznato ko su napadači i da će im doživotno biti zabranjeno da uđu u dvoranu tokom Žalgirisovih utakmica.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su braća Nauris i Normunds Macis, kojima je posle privođenja ustanovljen nivo alkohola u krvi od 2,62, odnosno 2,22 promila!

Mnogi će se zapitati - zašto bi u Litvaniji mrzeli Rudija Fernandeza?

U odgovoru na to pitanje neophodan je osvrt na prethodni duel Reala i Žalgirisa, početkom godine u Madridu.

Pri kraju te utakmice Rudi je namerno pogodio loptom u glavu Kšištofa Lavrinovića, a potom se uneo u lice Paulisu Jankunasu.

Navijači litvanskog predstavnika u Evroligi očigledno mu to nisu zaboravili, pa su sebi dali za pravo da pesnicama rešavaju razmirice igrača sa parketa.

(MONDO, foto: MN Press, Twitter/Currillo88)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.