Radulović: Motiva nam ne fali

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 03:27

Radulović: Motiva nam ne fali

Crnogorskim fudbalerima u duelima sa Litvanijom i Mađarskom motiva neće da nedostaje, a cilj je da se osvoji što više bodova.

Rekao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Fudbaleri Crne Gore dočekaće 16. novembra ekipu Litvanije, dok će tri dana kasnije igrati sa Mađarskom u Budimpešti.

"Očekuju nas posledne dve utakmice u ovom ciklusu, sa reprezentacijama Litvanije i Mađarske. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zbog svih dešavanja koje su obeležile prve utakmice sa istim rivalima, i naših takmičarskih ambicija, naše je da zabeležimo pobedu i završimo kvalifiikacije kako treba. Motiv više je što je utakmica sa Litvancima poslednja pred našim navijačima i to je prilika da se od njih oprostimo i zahvalimo kako treba jednom dobrom igrom i pobedom", rekao je Radulović, prenosi zvanični sajt RTCG.

Radulović je istakao da crnogorski fudbaleri igraju sve bolje kako takmičenje odmiče.

"Litvanci su naši stari dužnici, i sećamo se tog sekunda kada smo imali bodove u džepu. Promenili su sistem, mnogo bolje igraju. U drugom delu kvalfikacija pokazali su da su ozbiljan rival, čeka nas jedan motivisan protivnik, međutim siguran sam da ako ponovimo izdanje kao protiv Bugarske i Mađarske na našem terenu, da možemo da izborimo pobedu", naveo je selektor Crne Gore.

On je dodao da ekipa veoma motivisana ulazi u duele sa Litvancima i Mađarima.

"Motiva ne fali, a cilj je osvojiti što više bodova. Ne bih bio iskren ako bih rekao da nećemo pratiti šta se dešava u Bugarskoj, ali prvo je fokus na Litvaniji. Naše je da budemo fokusirani, i osvojimo tri boda. Nakon toga sledi put za Mađarsku i imamo motiva na pretek da završimo kvalifikacije na pravi način. Plan i ideja za igru postoje i nadamo se da će se to pokazati na delu", zaključio je Radulović.

Prvo mesto na tabeli drži Mađarska sa 14 poena, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crna Gora oslabljena pred Litvaniju

Izvor: B92, 13.Nov.2023

Crnogorski fudbalski reprezentativac Adam Marušić propustiće zbog povrede meč protiv Litvanije u kvalifikacijama za EP...To prenose mediji u Podgorici...Crna Gora će 16. novembra u Podgorici dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije igraće sa Mađarskom u Budimpešti...Marušić će tokom dana da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.