Radonjić: Spremni smo da iznesemo veliki pritisak

Izvor: Prva.rs, 25.Mar.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Spremni smo da iznesemo veliki pritisak

Zvezda je u prvom meču u Kaunasu izgubila sa 82:79 i za plasman u narednu rundu potrebna joj je pobeda od minimum četiri poena razlike.
"Spremni smo da iznesemo veliki pritisak, koji je postavljen od početka sezone. Mislim da će biti još težih situacija. Ne opterećujemo se razlikom, mnogo je važnije da odigramo na nivou. Nadam se da ćemo imati manji broj grešaka nego u Litvaniji gde smo im dozvolili mnogo lakih poena", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
On je dodao da odsustvo povređenog Artura Drozdova ne predstavlja veliki hendikep za ekipu Budiveljnika.
"Dolazi nam jako iskusan i kvalitetan tim, imaju Lavrinoviča i nekoliko dobrih Amerikanaca, to su dokazali protiv Nantera u gostima. Bez dileme meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih 40 minuta i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata", poručio je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Budiveljnika igra se sutra od 19.30 sati.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.