Prva proba Sanje Vučić: Znam da sve proteći u najboljem redu

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva proba Sanje Vučić: Znam da sve proteći u najboljem redu

Prva Sanjina proba na velikoj sceni (foto: EBU) Danas su u Globe areni u Stokholmu održane prve probe takmičara koji će nastupiti druge polufinalne večeri. Predstavnici Letonije, Poljske, Švajcarske, Izraela, Belorusije, Srbije, Irske, Makedonije, Litvanije i Australije su po prvi put na velikoj sceni izveli svoje numere uz koreografije i svetlosne efekte. Svetlosni efekti i koreografija na sceni (foto: EBU) Sanja Vučić, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << će našu zemlju prestavljati sa pesmom Goodbye (Shelter), pojavila se na probi sa pratećim vokalima i baletanom koji će pratiti njeno izvođene moćne balade koju je napisla Ivana Peters. Sanja je opuštena stigla u Globe Arenu i objasnila da je veoma uzbuđena: “Ovo je prva proba na velikoj sceni. Znam da će sve proteći u najboljem redu jer smo se temeljno pripremali. Nisam uplašena, ali osećam leptiriće u stomaku”, rekla je mlada pevačica. Ona je otkrila da danas neće pokazati kostim u kom će nastupiti u polufinalu, ali je poručila okupljenim novinarima: “Obratite pažnju na koreografiju i pokrete na sceni”. Sanja je takođe dodala da joj pevanje pratećih vokala puno znači i da oseća njihovu snažnu podršku. Koreografija je veliki deo Sanjinog moćnog izvođenja balade ‘Goodbye’ (foto: EBU) Sanja i predstavnica Finske, Sandhja, pokušale su dam iako njihova imena slučno zvuče, objasne razliku i pokažu kako se pravilno izgovaraju imena. Kaliopi, koja će ove godine po drugi put predtavljati Makedoniju na Eurosongu sa pesmom Dona, priznala je da se oseća kao malo dete i da od uzbuđenja nije spavala cele noći.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sanja: Srbija ulazi u finale

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 00:10

Sanja Vučić (22) sa srpskom delegacijom doputovala je u Stokholm gde je odmah započela probe za predstojeći Evrosong koji će biti održan od 10. do 14. maja. Na glamuroznoj sceni Gloub arene održane su prve probe, a među prvima priliku da osete evrovizijski duh imali su predstavnici Finske, Grčke,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.