Poluvreme - Srbija u problemu, Rumuni preuzeli prvo mesto!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Srbija u problemu, Rumuni preuzeli prvo mesto!

Igra u prvom poluvremenu u skladu sa depresivnom atmosferom na tribinama...

Posle prvih minuta igre, Srbija - Litvanija 0:0, u utakmici poslednjeg kola Grupe 4 Lige C, u okviru Lige nacija.

Podsetimo, ovo je odlučujuća utakmica za plasman u Ligu B i plej-of za plasman na Evropsko prvenstvo i ukoliko Rumunija pobedi u Podgorici večeras, moraće i Srbija da savlada selekciju Litvanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi zadržala prvo mesto.

Rumuni su uspeli da povedu u finišu prvog poluvremena golom Tučudeana, pa su u ovom trenutku oni prvoplasirani na tabeli!

Veoma mali broj gledalaca na tribinama prati duel u Humskoj, vremenski uslovi su loši, kiša je natopila teren, pa sve to utiče i na kvalitet igre koju gledamo ove večeri.

''Orlovi'' imaju inicijativu, lopta je duže u njihovim nogama, ali najbolju priliku za gol imali su gosti u 32. minutu, kada je Januševskis ostao zaboravljen  u našem kaznenom prostoru, a njegov udarac je golman Predrag Rajković zaustavio tek uz pomoć prečke.

Do kraja prvog poluvremena, pojačan pritisak našeg tima, ali uglavnom su to bili jalovi napadi, bez nekih ozbiljnijih prilika za gol. Pretili su, doduše, Ljajić, Maksimović, ali naš najbolji strelac Aleksandar Mitrović je tokom prvog poluvremena bio potpuno neutralisan.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poljaci gurnuli Nemce u drugi šešir, Šveđani u Ligi A!

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 00:01

U utorak su odigrane odlučujuće utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige nacija, a Portugalija i Poljska su remijem (1:1) uticale na mesto Nemačke na žrebu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine...U dosta sporoj utakmici, bez velikih šansi, Portugal je uspeo da stvori tri poluprilike...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.