Pobeda za viši rang

Izvor: Danas, 20.Nov.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda za viši rang

Računalo se da će još jedna pobeda nad Crnom Gorom biti dovoljna najboljoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije da kolo pre kraja osigura svoje liderstvo u Grupi 4 divizije C Lige nacija, ali je Rumunija posle slavlja protiv Litvanije, iste večeri, još drži na "nišanu". Članak Pobeda za viši rang se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Crna Gora za opstanak, Rumunija sanja čudo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2018

Poslednje kolo donosi rasplet u Grupi 4 divizije C Lige nacija. Srbija ima pol-poziciju i realnu šansu da se preko Litvanije dokopa promocije u B diviziju, dok drugoplasirana Rumunija još sneva o svojevrsnom čudu i osvajanju prvog mesta. Trikolori sa Karpata imaju dva boda manje od Orlova i jasno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.