Pančevo: Pritvor Litvancu osumnjičenom za pokušaj krijumčarenja 23 Turčina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 13:30

Pančevo: Pritvor Litvancu osumnjičenom za pokušaj krijumčarenja 23 Turčina

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu sud je odredio do 30 dana pritvor državljaninu Litvanije M.V. (37), osumnjičenom da je na graničnom prelazu Vatin s Rumunijom pokušao da prokrijumčari 23 državljana Turske, od kojih četiri maloletnika, smestivši ih u bunker dubine jedan metar, u komionu kojim je upravljao.
Osumnjičenom je nakon saslušanja u tužilaštvu pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticao na svedoke, saopšteno je iz tog tužilaštva.
Naredbom o sprovođenju istrage on se sumnjiči za krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi u pokušaju.
Na teret mu je...
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Litvanac preko Vatina pokušao da prokrijumčari 23 državljanina Turske u malom bunkeru kamiona

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2024

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu sud je odredio do 30 dana pritvora državljaninu Litvanije M. V. (37).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.