Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 15:40

POSLE DVE GODINE: Đorđe Gagić se vratio u Lietkabelis (FOTO)

Ugovor do kraja sezone.

Srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac Đorđe Gagić potpisao je za Lietkabelis, saopšteno je danas na sajtu litvanskog kluba.

Kako je objavljeno, 34-godišnji centar je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone sa timom koji trenira takođe bivši košarkaš i trener Partizana Nenad Čanak.

Djordje Gagic is back! @OctagonBballEU @JelicOCT @SvetkauskasOCT #octagonfamily pic.twitter.com/cctegJ6HL5
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Davor Ristović (@RistovicOCT) February 6, 2024

U Lietkabelis je stigao iz takođe litvanskog kluba Vulvs, sa čijim se čelnicima rastao pre dve nedelje.

Gagić je već igrao za klub iz Panevežisa, od 2020. do 2022. godine.

U prebogatoj karijeri, Gagić je između ostalih klubova igrao za Partizan, Hemofarm, Aris, Igokeu, Borac iz Čačka, Mornar...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đorđe Gagić opet kod Čanka

Izvor: B92, 06.Feb.2024

Srpski košarkaš Đorđe Gagić potpisao je za Lijetkabelis, saopšteno je na sajtu litvanskog kluba...Kako je objavljeno, 34-godišnji centar je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone...U Lijetkabelis je stigao iz takođe litvanskog kluba Vulvs, sa čijim se čelnicima rastao pre dve nedelje...Gagić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.