Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovce iz Litvanije "prebegle" preko beloruske granice

Neobična situacija, dogodila se na granici između Litvanije i Belorusije. Granična služba Litvanije je objavila video, na kom se vidi grupa ovaca, kako pasu na granici između ove dve zemlje.

Izvor: Agencije / N1

  Ovce su pasle na litvanskoj stranici granice, ali pošto su našle rupu u ogradi, na tom delu granice, uspele su neovlašteno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da prebegnu na belorusku stranu.

Sumnja se da su otišle u smeru obližnje šume. Iako su litvanske vlasti na vreme obavestile svoje beloruske kolege o ovom neobičnom prebegu na drugu stranu granice, sudbina ove grupe ovaca, još je nepoznata.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.