Olimpijakosu stop u Litvaniji

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakosu "stop" u Litvaniji

Na vidiku je bila četvrta pobeda crveno-belih zaredom, ali u drugom poluvremenu su potpuno zaustavljeni.

Košarkaši Žalgirisa zaustavili su "rasprodaju" bodova u svojoj dvorani.

Posle pomalo neverovatnih 0-5 kod kuće u prvih devet kola (imali su istovremeno 3-1 u gostima), prošlosezonski učesnik Fajnal fora Evrolige uspeo je da poveže dve pobede i sada već može da se nada plasmanu u Top 8.

Kao i prošle nedelje protiv Armanija, bila je to teška utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koju su izabranici Šarunasa Jasikevičijusa dobili zahvaljujući odličnoj odbrani u drugih 20 minuta - 83:75 (19:29, 21:19, 20:11, 23:16).

Olimpijakos je dominirao u prvoj četvrtini, kada je šutirao trojke 7/9 (sam Printezis 4/4), da bi na poluvremenu efikasnost Pirejaca pala na 10/16, a na kraju na 13/26. Za čitavo drugo poluvreme postigli su manje poena nego u prvoj četvrtini.

Najbolji kod Žalgirisa bili su Marius Grigonis (19p) i Nejt Volters (14p, 7sk, 6as), a na drugoj strani Jorgos Printezis sa 18. Nikola Milutinov je za 20 minuta u igri sveden na četiri poena i pet skokova.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.