ODLIČNE VESTI IZ MANILE: Boriša Simanić je bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 10:40

ODLIČNE VESTI IZ MANILE: Boriša Simanić je bolje

Odstanjen mu je bubreg, ali nadamo se da će sve biti dobro na kraju.

Srpski reprezentativac Boriša Simanić se oporavlja nakon što mu je odstranjen bubreg, a prema informacijama koje je stručni konsultant Sport Kluba Marin Sedlaček dobio od doktora reprezentacije Srbije Dragana Radovanovića, oporavak ide u dobrom smeru.

Prof. dr Dragan Radovanović prati tok oporavka Boriše Simanića, a prema najnovijim informacijama Simanić je počeo da jede i oporavak ide u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrom smeru.

To su dobre vesti, a verovatno bi za Borišu značilo i da Srbija pobedi Litvaniju, jer lepe stvari pomažu u oporavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prva fotografija iz bolnice Boriše Simanića

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 01:26

Reprezentativac Srbije Boriša Simanić i dalje je u bolnici pošto mu je posle nezgodnog udarca odstranjen bubreg...Na internetu se u međuvremenu pojavila prva fotografije Simanića iz bolnice...Ono što je najbitnije, vidi se Simanić sa osmehom na licu...On je snimljen kako drži spojena tri prsta...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.