Novi bum iz FSS - PANTELA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ''bum'' iz FSS - PANTELA! (foto)

Danas se, jedna za drugom, ređaju sve zanimljivije vesti kada je u pitanju FSS i naša reprezentacija!

Podsetimo, dan je počeo šokantnim informnacijama u vezi haosa u svlačionici reprezentacije Srbije, u poluvremenu utakmice Lige nacija protiv Litvanije.

Mijat Gaćinović je bio akter incidenta, što je kasnije i potvrdio u objavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Instagramu, priznajući da je pogrešio, ali je takođe nagovestio i da je bilo još incidentnih situacija u proteklm periodu.

Istovremeno, sve je izvesnija smena Mladena Krstajića sa mesta selektora, u javnosti već uveliko traju prognoze i najave ko bi mogao da ga nasledi, da bi ovog popodneva isplivala i potpuno neočekivana vest da bi Krstajićev naslednik mogao da bude Vladimir Petrović Pižon!

Ali, ni to nije sve za danas!

Naime, nešto posle 17 časova, novinar SOS kanala Nebojša Petrović objavio je na Tviteru da će nekadašnji reprezentativac Marko Pantelić dobiti visoku funkciju u Fudbalskom savezu Srbije!

Prema njegovim saznanjima, Pantelić će biti imenovan za još jednog potpredsednika Saveza i na toj funkciji će se pridružiti Nenadu Bjekoviću!

Podsetimo, osim  Bjekovića, potpredsednici FSS su i Savo Milošević i Dragomir Lazović, pa ostaje da vidimo da li bi Pantelićev dolazak značio i odlazak nekog od njih.

Marko Pantelić ima 40 godina, za reprezentaciju je nastupio 43 puta i postigao 10 golova. Karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi kao omladinac, crveno-beli dres je nosio i u seniorskoj konkurenciji u sezoni 2004/05, a značajan trag ostavio je u inostranim klubovima, poput Herte, Ajaksa, Olimpijakosa, a na početku karijere bio je i član Pari Sen Žermena.

-

Povratak Pantelica!

U iscekivanju vesti o selektoru, znamo ko je novi potpredsednik FSS. Bivsi reprezentativac Marko Pantelic uskoro ce se pridruziti Nenadu Bjekovicu na funkciji koja je po vaznosti odmah iza Kokezine. pic.twitter.com/swKpCFGtwm

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) November 23, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije samo Gaćinović, ko se još pobunio protiv selektora?

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018

Nikako nema mira kada je reprezentacija u pitanju, danas je na površinu isplivao novi incident, a da li postoji i još nešto što još nije izašlo u javnost?..Fudbalsku Srbiju trese novi sukob na relaciji selektor-pojedini reprezentativci, a u glavnoj ulozi sada je Mijat Gaćinović...Tokom dana je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.