Mitar uskoro u top 10!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar uskoro u top 10!

Pitanje se više ne postavlja, Aleksandar Mitrović bi ozbiljno mogao da ugrozi najveće legende jugoslovenskog fudbala.

Rođeni je strelac Aleksandar Mitrović, a promašeni penal pripisaćemo manjku iskustva.

Danas je postigao novi gol u dresu reprezentacije, njegov 22. na 42. utakmici u dresu sa nacionalnim grbom, što znači da se izjednačio sa Bernardom Vukasom po broju postignutih golova za našu reprezentaciju, ma kako se ona zvala.

Ipak, imao je veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu da stigne i Dragana Džajića pošto je promašio penal, ali će se ta čast odložiti za neki naredni put, nadamo se već u meču protiv Litvanije.

Najbolji strelac reprezentacije jeste Stjepan Bobek sa 38 golova, a Blagoje Marjanović, Milan Galić i Savo Milošević imaju po 37.

Top 10 čine još Rajko Mitić (32), Dušan Bajević (29), Todor Veselinović (28), Bora Kostić i Peđa Mijatović (26) i Zlatko Vujović (25).

Mitar je veoma blizu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.