Milosavljević i Lesor pali u Litvaniji

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević i Lesor pali u Litvaniji

Ritas u drugom poluvremenu preokrenuo meč protiv Unikahe i zabeležio prvu pobedu u novom ciklusu Evrokupa.

Evrokup 2018/19 počeo je u utorak uveče utakmicom Ritasa (sada bez prefiksa Lijetuvos u svom imenu) i Unikahe, u kojoj je litvanski predstavnik posle prokockanih "plus 13" u prvom poluvremenu pobedio rezultatom 80:72.

Gost iz Malage bio je sjajan u drugoj četvrtini, kada je 28:15 pretvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 34:36, ali kasnije nije imao odgovor na ogromnu energiju Ritasa, koga trenira selektor Litvanije Dainius Adomaitis.

Iako za domaći tim nastupaju trojica Amerikanaca, najefikasniji su bili Litvanci - Bendzius sa 18 i Kairis sa 15 poena, dok je Unikahu predvodio Matijas Lesor sa 16.

Dragan Milosavljević na parketu je proveo samo osam minuta i završio meč sa dva poena (šut 1/3) i jednim skokom.

U grupi D u okviru 1. kola igraju još Frankfurt - Torino i Mornar - Uniks. Obe utakmice su na programu u sredu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.